Just sayin'

Mango te är gott


Lite vårkänslor

Tänk när snön har smält och man kan gå ut med short och converse utan att bli blöt om fötterna eller frysa häcken av sig.

Attention please!!

Det finns en helt underbar blogg där ute som ni absolut inte får missa! Hon är helt otrolig. Hennes bilder är så vackra så jag bokstavligt talat har skrikit av avundsjuka. Det är helt sjukt vad duktig hon är och hon är så stark! Jag kräver att ni går in på hennes blogg. Ni kommer bli lika fast som jag har blivit!
http://medy.blogg.se glöm inte den domänen!


Every inch of my body

Jag har träningsvärk in every inch of my body därav rubriken. Det känns bra... Tränat en gång på sportlovet. Det är mer än vad jag brukar göra oavsett hur långt lovet är!
Idag hade jag planerat att öva låtar inför gymnasiesökningar som äger rum nästa vecka och veckan efter det. Lite excited är man ändå! Måste alltså plugga lite musikteori och fundera ut villa tonarter jag ska sjunga alla obligatoriska låtarna i. Är man AF barn så är man. Bara hälften av alla Stockholms ungdomar förstår vad jag menar dock. Om du inte förstår vad jag menar tillhör du inte den gruppen haha.


Duktig flicka

Sagt och gjort. Har ni tillbringat ynka minuter utomhu och fotat lite. Blev alldeles för blöt om fötterna för att orka ta fina bilder. Men här är några i alla fall. Och det kommer några till senare

 Å vad busig jag är!

Dålig vana

Tjenare tjenare! Jag har en sjukt dålig vana... Att alltid stanna inne när det är fint väder. Det är helt sjukt, jag gör det hela tiden! Nu är det strålande blå himmel, sol och +6 grader. Jag borde ta en promenad och få lite sol men instället sitter jag inne och låtsas plugga fysik. Okej jag pluggar faktiskt fysik men inte så seriöst...

I alla fall. Ska nog trotsa mina vanor, snöra på mig ett par converse, ta på mig skinnjackan (med laget koftor under) och låtsas som att det är vår!

Avslutar med en gammal bild på vackra Stockholm


Gymmet

Drar ner till gymmet för ovanlighetens skull. Uppdatering senare


Pitch perfect

Har spenderat några timmar i sängen tillsammans med datorn och kollat på Pitch Perfect. Den var faktiskt bra, dock lite irriterad över att man hörde så tydligt att allt är auto tunat, kul att jag inte ens vet hur det stavas. Men men, skulle vara rätt underbart om man kunde sjunga a capella så perfekt utan att öva in det innan. Det skulle jag vilja kunna göra! Men filmen var bra.
 
Nu ska jag kanske kolla klart ett avsnitt på Suits och sen umgås lite med min familj!

Keeping spirit


Ta oss ner på jorden

Förra inlägget jag gjorde krånglade till designen så gör ett nytt försök.
 Igår rök 25 cm hår! No regrets. Men fan vad  skönt det känns!

Pocket full of sunshine

Bilder på min lillebror från igår. Finaste jag vet

Vinn en Hoodie värd 699kr

 
Gå in på http://biancas.nu för att medverka i tävlingen! Gör det om ni inte vill medverka heller förresten. Det är en underbar blogg som jag följt länge både på blogg.se och nu på myshowroom. Hon är en helst underbar tjej som ger otroligt mycket inspiration!

Mangomaniac

Hallå bloggen! Lyckades få igång datorn i alla fall, så har snabbt redigerat gårdagens bilder på lille Hugo samt min frukost imorse. Gud vad intressant, jag vet! Tänkte att jag hoppar på trendtåget genom att ta bilder på min extremt vackra och färgglada frukost som absolut är väldigt inspirerande. Om nu en frukost kan vara det...
 
Jag älskar lov. Så är det bara. Tror många håller med mig! Men att kunna vakna i lugn och ro, inte känna någon stress och kunna ta tid på sig att göra en furkost man faktiskt vill äta... Det är riktigt skönt!
 Wow! Blev mycket mango idag för det är så jävla gott. På ren svenska!

Krångel

Datorn krånglar och vill inte starta, vilket leder till att jag inte kan ladda över bilder eller redigera dom. Fixas snart!


Bye bye precious

Tänkte klippa håret idag. Det växer som ogräs och är så sjukt lång så att det gör ont att ha det uppsatt. Jag är en sån som bestämmer mig för att klippa mig på ett visst sätt, men om jag väntar förlänge så ändrar jag mig alltid. Har för länge sen funderat på att snagga bort halva sidan eller färga håret rött, klippa pojkkort (typ Oskar Linnros hår) eller bara klippa av det till typ axlarna. Har alltis haf långt brunt hår så vill göra en ändring. Fast det blir inget dratiskt längre, tvekade för länge. Klippa nog av det bara. Till lite längre än axlarna. Varken långt eller kort hår, snarare meskort.
 
 

Photoshop magi

 Ville bara visa er vilka under man kan göra med photoshop. Som om ni inte redan visste det haha! Men såhär stor skillnad kan det bli med bara ett fåtal moment. Helt sjukt! Lite fusk tycker nog dom flesta, men det är ju finasre att kolla på ljusa färgglada och mysiga bilder, än mörka, tråkiga och matta bilder. Just saying!
 
Kommer ett tidsinställt inlägg senare med bilderna ovan. Måste ta tag i pluggandet nu.

Min ängel

Började dagen med en ordentlig frukost samt en halv semla. Jag är så busig! Vaknade upp till fint väder med sol och blå himmel så det gjorde mig glad.
Måste även tacka för besöksrekodet igår, verkade som att träningstips var väldigt populärt haha! Och tack igen för alla fina kommentarer jag har fått, uppskattar det verkligen.
 
Idag har jag inte åstadkommit mer än att jag varit ute med min lillebror och gungat och lekt i snön. Tog med le kamera ut så har fångat många fina bilder på min lilla ängel. Fast riktigt jobbig kan han vara ibland.
 
Första omgången bilder! Kommer antagligen 2 inlägg till

Mina träningstips


Att träna är bland det bästa jag vet. Och jag säger inte det bara för att verka superfit eller liknande, utan jag älskar att träna. Jag gymmar inte utan jag dansar. Det får mig att glömma allt för en stund och bara fokusera på nuet och känna min kropp. Så himla underbart!
Det finns självklart människor som absolut inte kan hitta sitt sätt att träna och det förstår jag fullständigt. Alla gillar inte att träna. Jag tycker inte man ska träna bara för att gå ner i vikt eller se snygg ut till beach vilket-jävla-år-som-helst. Träning ska vara något man ser fram emot och inget tvång. Man ska inte skaffa ett gymkort bara för att alla andra gör det och det är coolt, vilket jag tror många ungdomar gör. Träning handlar inte om att gymma och bygga muskler utan att om att lära känna sin kropp och kunde hitta gränser. Kunna röra sig "utanför boxen" utan att tappa kontroll. Det tycker i alla fall jag. Och jag kan inte hitta min gränser genom att sitta och utföra styrketräning via maskiner. Jag vet att andra folk kan göra det, se hur långt man kan pressa sin kropp och det tycker jag är beundransvärt för jag skulle aldrig klara av det.
 
Träning för mig är ett sätt att koppla av. Som ett extra sinne. Att sticka ut som jogga (vilket jag aldrig gör), för att kanske känna sig fri, få tankarna på något annat, fördjupa sina tankar i något, se omgivningen eller kanske bara komma ifrån vardagen lite är något jag skulle sträva efter.
Det är också sjukt viktigt att äta. Jag skriver inte äta rätt för jag äter absolut inte rätt, men ändå mår jag bra! När man tränar ska man kunna äta vad som helst utan att få dåligt samvete. Man ska inte vräka i som mängder, men man ska äta.
Att jämföra sig ska man inte heller göra, och det säger ju alla, men det är sant. Man ska aldrig sträva efter att se ut som mågon annan.
Nu tänker ni säker att allt det här vet ni ju redan, det var ju ett jävla slöseri med tid att läsa allt. Det kanske det är, men det är fortfarande viktigt!
 
Mina tips är alltså att:
Hitta en träningsform som passa dig
Se fram emot träningen
Äta
Hitta lugn
Känna sig bra efteråt, superviktigt!
 

Fredagkväll

Vet att det är lördag idag men kände att jag ville dela med mig av min så annorlunda fredagkväll!
Det blev en mysig kväll tillsammans med min underbara familj. Mycket skratt blev det! Min lillebror Hugo hade väldigt kul min min Ipad mini och kollade på klipp på youtube när jag sjunger och dansar. Förstår inte riktigt vad som var så kul, men han var glad! Och när Hugo är glad är alla glada. Ungefär så. Om han inte är på jobbigt glatt humör för då orkar man inte riktigt.
 
Sen blev det fredagsmys i form av hemgjord pizza, godis och Skyfall. Hade inte sett den tidigare, men hört att den är bra. Det var den! Riktigt bra faktiskt. Tyckte dock Ola Rapace (som förövrigt växte upp i Tyresö där jag bor) var lite vilsen i filmen. Men ganska coolt ändå!
Det är dok lite synd att alla superkomplicerade tekniska prylar är borta, för det var ganska ballt. Men nu är allt förstås mycket mer stilrent och snygg och det ger jag cred för. Tummarna upp alltså för Skyfall!
 
 
 

Check out ma instagram

För vardagliga underbara bilder. Dagbok á la fotografi.

Instagram

Shopping begär

Jag vill verkligen dra ut i stan och bara shoppa loss. Har aldrig riktigt gjort det. Typ en riktig Gossip Girl shopping när man kommer med 10 kassar och ser jättesassy ut med högklackat och vackert uppsatt hår. Tänk om det var så i verkligheten! Typ att man inte fick ont i fötterna.

I alla fall, hade SO prov idag. Historia. Mellankrigstiden och andra världskriget. Kul kul! Nej det är ju intressant men vi har enbart kollat på film på lektionerna och jag är en av de skeptiska som alltid somnar av filmer med lärorik innebörd!
Istället sitter jag hellre med pappa och diskuterar följder, konsekvenser och sånt skit.

Avslutar med lite bilder på sånt jag för tillfället vill ha!


Jag är så trött

Jag är så himla trött. Det är inte klokt! Jag haft matte-prov idag och det gick väl helt okej. Vet att jag har fel på en B och C fråga i ett tal. Lite klantigt att jag missförstod frågan så grovt haha! Orkar inte ens förklara haha. Usch!

Nu har jag kraschat i soffan efter att ha repat dansnummer och hämtat lillebror på dagis. Ett himla jobb det är! Nu kollar vi på Barnkanalen. Jane och Draken. Fy vad bra det är! Saknar dock alla gamla bra barnprogram, finns nästans inga kvar. Och det vet jag eftersom jag kollar på Barnkanalen varje dag! Så sant så sant.

Nu ska jag börja förbereda middagen och sedan ytterligare matte plugg inför morgondagens delprov! Och historiaprov på fredag. Fest!

Bild från en sommarnatt


Rumor has it

Bilder från Alla hjärtans dag.

Baka liten kaka

Jag vet inte hur mycket olja vi idag förvandlat från gult till svart. Och fyfan vad det lukat i hela huset... Fett och flott. Kommer aldrig vilja äta churros igen i hela mitt liv! Fast resultat blev faktiskt riktigt gott, dock blev dom aningens missbildade och deformerade men det får gå. Det var ju trots allt första gången jag och Minna någonsin friterade. En upplevelse kan jag säga.
 
Jag har haft en helt suverän jag tillsammans med Minna. Vi har både skrattat och gråtit (över hur äckligt oljiga vi kände oss och hur vi aldrig någonsin kommer kunna få i oss friterat igen). Det har varit en effektiv dag.
Okej där ljög jag. ganska oeffektiv. Vi stog och friterade i 2-3 timmar sen gjorde vi en bit på vår spanska redovisning, som churrosarna är till för. Nu ska jag göra klart redovisningen och hoppas på att allt går bra imorgon.
 
 

Churros

Tjenare!
Just nu är min kära vän Minna på besök hos mig. Vi bakar churros för en spanska redovisning! Extra plus i kanten om jag får säga det själv. Fritera är ju livsfarligt... Kommer upp bilder sen! Ska dokumentera hela grejjen.
Men nu är jag lite stressad för snart ska smeten i den extremt varma oljan.

Önska mig lycka till!


Show me the way

Påväg hem från dansen. Så jävla härligt att dansa det är helt sjukt! Hade street idag med en kille från USA. Snacka bara engelska och jag vet inte hur mycket vi garvade. Han var helt grym på allt. Fan va skönt det är med sånna tränare. Amazing!


T.G.I.F

Å tack gode gud för att det är fredag! Helgen kommer precis i tid.

Hade geografi prov idag lite oförberedd sådär. Men det gick bra hoppas jag, ganska kul till och med. Orkar faktiskt inte blogga mer idag.
Ska njuta av mina geléhjärtan istället!

Här kommer bilder på fredags mat. Inte riktigt men vi kan låtsas


You wanna be on top

Måste lägga av att säga så. Har gått runt och sagt "you wanna be on top" typ hela dagen. Har igen anledning till det heller...
Idag var det skridskor på Östermalms IP som gällde. Det var mysigt och alla var på gått humör. Har varit glad hela dagen idag och vet inte varför. Som jag sa innan. Nu har jag slutat skolan och sitter sen en timme tillbaka på Espresso House tillsammans med min älskade engelska bok! Så kul har jag det haha! Vi skulle egentligen repetera inför musikalen vi gör med klassen, men eftersom det är geografi prov imorgon så ville alla hem och plugga. Makes sense! Är dock lite orolig över att vi inte kommer hinna, men plugg går före.
Så varför tar jag en fika? Ingen aning. Har sångpedagog snart så ska börja packa ihop och dra ditåt.


Helt cray cray

Jag är såg glad idag och jag vet inte varför!
Pussar och kramar


I want to be someone's Gerry

Halloj! Har spenderar dagen i sängen tillsammans med min underbara vän iPad mini. Japp, så bra har jag det! Har kollat på två filmer: New York, I love you och P.S I love you. Gud vad sorgligt och extremt tjejigt det där lät... Dagen före alla hjärtans dag och allt, som jag förövningar spenderat själv hela mitt 16 åriga liv. Och det lät ännu mer sorgligt. Kul! New York, I love you var inte så bra som jag trodde. Bara massa småhistorier som jag inte tyckte hade nått sammanhang riktigt, förutom att alla var i NY och alla kände varandra på något sätt typ. P.S. I love you var däremot ganska bra. Grät efter typ 20 min och fortsätter väl med det hela filmen ut ungefär. Nej inte riktigt men den var faktiskt bra! Hade inte sett den innan.

Imorn är det skola i alla fall så får gå och sörja dagen-som-inte-är-till-för-mig tillsammans med lite godis och ännu mer kärlekskomedier.


Luckiest girl on the planet

Vaknade för en liten stund sen. Är fortfarande hemma men är så mycket bättre att jag nog egentligen skulle kunna gå till skolan, men är hemma för säkerhetsskull. Undra om det ordet finns, eller om det ska vara uppdelat... Skriver från mobilen och det blev inget autokorrekt så jag antar att ordet är sammansatt. Det ser bara extremt fult ut. Säkerhetsskull.
I alla fall. Ganska trött som ni kanske märker haha! Mina underbara vänner Eleonora och Minna ringde och undrade om jag skulle komma till skolan idag. Dom har också precis sökt Kungsholmen så nu har dom mycket att berätta för mig, men dom tyckte jag skulle sova så visst! Det gör jag.... 2 min eller så. Dom är så vackra, fina och snälla och ibland helt störda men det gör ingenting för dom är det bästa jag har! De lämnar alltid ett stort leende på mina läppar. Jag undrar hur många gånger vi har skrattat så mycket så vi får ont i magen.
Jag och Minna sitter bredvid varandra på spanskan och matten... Asså det är helt sjukt. Vi har så jäkla kul så nu är de typ mina favoritämnen. Typ!
Nej dom är alldeles alldeles underbara!
Och jag Elli har så mycket vackra minnen från överallt! Speciellt från när vi sjöng Carmen på Kungliga Operan här i Stockholm (för det är här jag bor, fyi).

Nu ska jag gå och tycka synd om mig själv för att jag inte kan vara med mina vänner.
Hejdå!


Sick and tired

Har stannat hemma idag. Sjuk, trött och äcklig. Har kollat på lite avsnitt från olika serier och intervjuer. Ganska skönt faktiskt, men lite tråkigt. Blir så sjukt rastlös när jag bara ligger i sängen hela dagen.
Är det inte fet-tisdag idag? Får ändå inte i mig nån semla, men fyfan vad det skulle vara gott. 
Det får bli en gammal bild idag. Har inga nya på mobilen.
 

Jag avlider

Har precis sökt Kungsholmens musikgymnasium. Snälla skjut mig nån! Det kunde ju gått bättre om man säger så... Gehör delen gick åt helvete men resten funkade helt okej. Helt okej. Mina betyg kanske väger upp för det här var ingen höjdare. Har dock KG som andra val så får hoppas att sökningen till Södra Latin går bättre! Hoppas verkligen det.
Ååå nu är jag arg på mig själv.


Just be true to who you are

Stockholm på kvällen. Ganska så fint ändå.
 
Idag blir det en lugn dag. Inga aktiviteter inplanerade så jag tror jag stannar i sängen och kollar på någon film under täcket. Funderar på att kolla på Perks of being a wallflower. Någon spm vet om den är bra? Har bara hört bra om den i alla fall. Borde nog städa också. Börjar bli lite stökigt i mitt rum. Jag kanske ska sätta upp mina tavlor som jag har liggandes på min byrå. Har sagt att jag ska sätta upp dom i flera veckor nu men det har inte blivit av. Så lat är jag haha! 
 
Senare kanske jag drar och gymmar. Pappa har tjatat om det så länge så jag kanske ger honom lite sällskap. Annars är gym inte min grej. Monotona rörelsen är inget jag gillar. Sitts och göra samma saker i 10 min för att sen göra en annan sak i 20 min är ingenting jag förstår mig på. Därför gillar jag heller inte att jogga eller springa. Usch det är så tråkigt! Nej, dans är perfekt! Bra träning med varierade rörelser och man tränar alla muskler samtidigt. 
Söker förresten till Kungsholmens musikgymnasium imorgon. Borde kanske vara nervös men nej. Det går nog bra ändå.
Puss och kram 

Godmorgon

Ungefär såhär vill jag ha det varje morgon året om. Inte leva i ständig vinter och slask. Jag vill kunna gå upp på morgon utan stress, ta tid på mig att göra dagens viktigaste måltid och känna lugnet.


Min kväll

Helt slut efter träning, dans och gig. Kastar mig i sängen och säger godnatt med ett par mobilbilder från min kväll för jag är så jävla cool


We're born with millions


Senaste bilderna

+lite inspiration


Försenad frukost

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så vill jag förändra hela min design. Det går framåt med långsamt. Så ni får acceptera röran här just nu och ha tålamod. Det kommer nog ta ett tag innan jag får det som jag vill.
 
Har fått kommentarer om att bilden i mitt förra inlägg inte syns. Det ska jag självklart fixa senare idag. Just nu är jag lite stressad över design osv. Ska dra till dansen snart så måste fixa alla saker dit och göra lite slutgiltiga förändringar så det inte ser ut som ett bombnedslag här. Senare ikväll ska jag iväg och sjunga hos Elsa. Hennes mamma fyller år så vi är ett gäng underbara vänner som ska sjunga för henne! Grattis på födelsedagen får man väl säga.
 
Tog lite bilder på min frukost imorse. Har fått lite inspiration och lust att fotografera igen. Kanske tar med mig kameran till Elsa så ni får se. Ha en underbar dag i detta snötäckta land

Sommar

Vill verkligen bort från all den hör snön och det kalla vädret. Värdelöst


Skulle sitta fint med lite sommar

Bilder från i somras


Underlandet

Jobbar just ny stenhårt på en musikal med min klass som jag regisserar. Haha "regisserar"! Det gör stora framsteg faktiskt. Går ju på AF (Adolf Fredriks musikklasser) så sången sitter ju men dans och teater behärskar ju inte alla, därför är jag så grymt imponerad över mina klasskompisar som sätter koreografi och manus som jag gjort tillsammans med mina kära vänner Clarice och Fredrik. Idag har vi ett lågt rep då vi ska försöka sätta alla scener med manus i och koreografi så jag håller tummarna. Själv är jag på väg till min sångpedagog för tillfället så jag tror Clarice har tagit över mun regissörs roll. Grymt!
Fattar inte riktigt varför vi tog på oss ansvaret att regissera, koreografera och sätta manus till hela musikalen... Riktigt överambitiösa är vad vi är, men det är kul som fan! Kommer ha två föreställningar i Mars och vi har lite kvar att jobba på men det fixar vi! Det är ju trots allt 1 månad kvar. Fast nu lät 1 månad sjukt lite...
Det kommer i alla fall bli riktigt kul att se resultatet. Kunna stå och se föreställningen och tänka "det här har vi åstadkommit". Riktigt vad mäktigt


Ni vet dom där dagarna

Ni vet dom där dagarna när man bara känner att man vill åka hem från skolan och sova? Man vill bara hem och dricka te och äta choklad och titta på en serie eller köra tv spel för man känner att den här dagen är så jävla ovärd så det finns inte. Ingenting går bra och allt som händer får en att må ännu sämre med en grov huvudvärk och irritationen bara växer. Man får reda på att de få sovmornarna försvinner och man ska på studiebesök till nått värdelöst ställe och bara känna sig äcklig och trött, sen slutar hela klassen tidigare förutom du och några till som ska ha ett svenska nationellt prov. Helt värdelöst! Det är ju bara ett prov som avgör hela ens framtid... Kan man inte åka hem istället? Huvudvärken bara växer och ingenting är kul längre. Inte ens internskämten som man alltid garvar åt.
Sen går man in där och ska förbereda sig och får en tilltalande text som faktiskt är intressant, ser allas nervösa leenden och röda ansikten som vilken sekund som helst skulle kunna brista i gråt och känner att det fan är jävligt fina människor som sitter bredvid en. Som ställer upp för en och får dagen att bli lite roligare och mer uthärdlig. Dagen slutar istället med mycket skratt och glädje istället för migrän och irritation.

Nej, ni kanske inte haft sånna dagar.
Dom är bra i alla fall


Måndag

Måndagar suger generellt. Längsta skoldagen och annat segt. Några hade muntliga Svenska nationella så det var ju fest! Själv har jag det imorgon.
Nu sitter jag på Base 23 och väntar på att dansen ska börja tillsammans med mina fina vän Fredrik. Ska äta mina feta kyckling klubbor så genast blev dagen mycket bättre. Mat!

Bjussar på en bild från instagram för jag är så cool. Följ mig där förresten @ainamagnell


Weheartit inspiration

Samlar värme i kylan


Let her go

Har totalt blivit beroende av Let her go av Passenger. Underbar! Satt och pluggade lite inför svenska nationella imorse tills jag inte orkade lite. Då tog jag fram gitarren och försökte lära mig taben till Let her go och Heartbeats - José Gonzales. Dom är så fina så jag avlider. Sen var man ju tvungen att sticka ut för det var ju så jävla fint väder... Fan! Nemen det var rätt kul. Mi padre y yo gick ut på sjön utanför oss och tog bilder på isen. Myspys!
Nu sitter vi hos våra kompisars landställe, eller på våra kompisars landställe kanske man säger... I alla fall... Snart blir det tre rätters och sen lite bubbelbad. Livet leker. Har det bra eller nått!
Hälsningar från ringrostiga Aina!


Funtar på att börja blogga igen.

Men som alla andra töntiga tonårs tjejer så vill jag ju naturligtvis byta design och hemsk gärna domän också. Dock känns det ganska värdelöst att börja blogga när alla läsare försvunnit och man inte har några bilder att bjussa på förutom från Instagram, men det blir inte lika speciellt och personligt som med underbart fina bilder tagna med systemkamera. Vi får se. Saknar det lite, men har ju ingen tid. Det får bli mobilblogg i sånna fall och det är ju inte heller så kul. Fast att inte ha några läsare är ju värst så.... Hejdå!

Vinterland