Påsk var det ja

Har inte riktigt firat påsk iår. Eller ja, våra påskfiranden brukar bestå av ägg och påskmust i stort sett. Nu har jag istället tillbringat påsken tillsammans med min geografi uppsats och matteboken.
Det är sjukt fint väder ute men satans kallt så jag orkar inte gå ut. Vill kunna ha på mig mina nya converse och jeansjacka!
 
Äter massa japanska riskakor som jag aldrig kan få nog av. Vet inte riktigt var min familj är någonstans. Dom har dragit i alla fall. Antagligen för att jag började sjunga. Jag sjunger fint jag lovar, är bara lite ovan. Har inte sjungit på flera veckor.
Söker andra intagningsprovet till Södra Latin nästa tisdag så det är dags att börja sjunga upp. Sisådär en vecka innan! Jag har glömt så mycket teknik under de här veckorna jag varit sjuk så får ont i halsen när jag börjar sjunga. Inte kul!
 
Tvättmaskinen piper. Det betyder att den vill att jag ska komma om tömma den. Fast nej, så bra ska den inte ha det!
xx
 
 

Körsbärsblommor


Beneath your beautiful


Otroligt inspirerad

Har så sjukt många idéer om vad jag ska göra de här lediga dagarna. Jag är otroligt inspirerad och det ända som stoppar mig är segt internet! Skrev förra inlägget från min iPad mini och ser sjukt många jobbiga särskrivningar och auto correct skit.
 
Har redigerat klart första omgången bilder. Kommer upp inom kort!
 

Hem ljuva hem

Även om jag hade det väldigt bra borta i Japan så är jag glad att jag är hemma! Dock är jag hungrig hela tiden... Och jag har massa skola jag måste jobba ikapp. Har hunnit göra sisådär 20 matte tal och renskrivit 1/4 av geografi uppsatsen nu på morgonen. På måndag tänkte jag åka in till skolan och hämta hem fysik och samhälle boken eftersom jag har prov på det. Även engelska och svenska uppsats/prov har jag skrivit in nästa vecka. Har inte riktigt koll haha! Borde nog skaffa mig det.
 
Jag är extremt taggad på denna vecka, hör och häpna! Massa plugg, massa dans, massa vänner (?) det kommer bli skitskoj! Har massa bilder som jag ska redigera och lägga upp här också. Kanske kommer upp en hel del outfit bilder också eftersom min garderob blev ganska så uppdaterad haha!
 
So long vänner. Och tack för alla fina kommentarer jag har fått! Superglad

En bra dag


Universal Studios

Imorgon åker vi till Universal Studios och lever livet! Jag, mamma, pappa, Hugo, mina två kusiner och min moster åker i samlad trupp och gör Japan osäkert.

Vi har precis kommit hem från en restaurang där man grillar kött direkt på bordet. Hela jag luktar nu kött från topp till tå. Bokstavligen. Men sjukt gott! Måste ha ätit flera kilo kött. För jag är miljövänlig! Känner mig ändå ganska fräsch för jag har klippt mig. Det visste ni redan. Känner att jag bara upprepar mig...

Peace out bröder!


260313

Idag hade vi inte något planerat så jag och mamma tog oss till frisören och jag fräschade upp mitt hår som blivit alldeles för tungt. Klippte det ju för inte så länge sen men klippte bara av det, lika långt allting, så det blev så tjockt nertill. Inte alls snyggt. Nu är det fixat och stylat! Lite som Mila Kunis. Hon är snygg!

Bjuder på ett litet collage innehållande körsbärsblommor, nya drog drycken och bild på min nya Raph Lauren jacka.


Även en student har råd

Var på outlet idag och har för första gången (typ i mitt liv) köpt mer en 3 plagg på samma gång. OMG! Yoloswag!
Fick med mig ett par Levi's shorts 501or som kommer bli helt underbara i sommar, ett par svarta jeans kan aldrig bli fel, ens oversize jeansjacka (så 2012 men vem bryr sig) och en Ralph Lauren vårjacka som är så satans snygg så jag vet vart jag ska ta vägen! Den är helt fläckfri (dock är den vit så snart kommer det nog några fläckar, gud vad kul jag är). Fick den för halva pris för jag är så söt. Haha om det ändå vore så bra! Jaja, halva pris var det i alla fall. Fullträff!

Saknar min klass oändligt! Har inte träffat dom på snart 1 månad. Helt sjukt. Ett halvt sommarlov liksom. Har varit sjuk så länge och nu är jag i Japan.
Dom är bäst! Finaste jag vet!

I'm on top off the world

Hey babes! Lever ett helt fabulöst liv här i Japan med megasupergod mat och härligt väder. Tog in på ett hotell under natten och badade i heta källor (ingen fri tolkning tillåten) och hade det supermys!
Har varit och kollat på olika tempel och tagit del av kulturen här i Japan. Jobbar stenhårt på min japanska också men det går väl sådär för jag vågar inte prata med någon förutom mina släktingar. Peace!

Har några helt amazing bilder på alltid så populära körsbärs blommor, men det här är äkta vara! Ingen Kungsträdgården wannabes.
Ni får nöja er med mobilbilder. Systemkamerans bilder får ni bär jag är hemma!


Shoppingrunda

Idag har vi varit ute på en liten shoppingrunda. Fick dock bara med mig en skjorta hem, men det var en väldigt fin skjorta.
Ångesten börjar komma krypande eftersom jag missat så mycket skola. Har ca 5 prov och uppsatser som ska vara klara veckan efter jag kommer hem. Bode nog ta itu med pluggandet nu! Har ju med mig böckerna liksom...

Har inget photoshop här och själv tycker jag att vanliga bilder inte är rättvisa mot verkligheten. Man får inte in den riktigt färgen och känslan. Så vackra kultur-shopping-människor-körsbärsblomms-härliga bilder kommer upp när jag kommer hem. Medan ni väntar får ni nöja er med Instagram bilder.

Kärlek


Kiå wa åmåshirokatta

Japska. Efter att ha suttit på ett flyg i ca 10 timmar och varit på resande fot hur länge som helst, har jag äntligen lugnat ner mig och slagit mig till ro. Extremt jetlaggad med bultande huvudvärk och krävande av en säng beskriver mig just nu! Vet inte riktigt vilken tid det är... Kluven i två liksom.

När jag landade var det första jag märkte att jag var fruktansvärt stel efter alla extrema sittställningar i tron om att få lite sömn. Slutade med att jag kollade på Twilight och Silver Linings Playbook. Bra Aina!
Det andra jag märkte var att det var varmt! Äntligen kan jag gå med skinnjacka, shorts och converse.
Har ätit massa gott, tagit en promenad, sovit middag och ätit efterlängtat japanskt godis.
Har wifi där jag bor (hos släktingar) så lite uppdatering kommer ni inte undan med.

Imorgon bär det iväg på äventyr och då tar jag med mig kameran!
xx


Adios

Sätter mig på planet nu! Hoppas på uppdatering i Japan också!


Mål: Japan

Tjenare vänner! Nu drar jag till Japan!
Har precis gått igenom security och sitter nu och mumsar på en ciabatta med salami och bri ost. Lite för fint för mig men 0 inkomst... Men fan jag drar till Japan! Det måste ju firas. Åker helst själv den långa resan, har bunkrat upp med godispåsar och tuggummi samt mediciner hehe. Det här kommer bli kul. Jag är 100% taggad! Dock har jag halva skåpet i bagaget. Skolböcker är mina bästa vänner! Kommer sammanlagt ha missat ca 3 veckor skola.
Livet leker. Jag dansar. Hejdå!


Sommaren 2013

Ny skola. Nytt umgänge. Ny start. Nytt liv.


Weheartit inspiration


I brist på godis

Gud vad suktigt! Fyfan vad jag saknar att kunna proppa i mig sötsaker i mängder och kunna njuta av mat! Har varken tränat eller ätit bra under tiden jag varit sjuk och det gör mig riktigt ledsen. Så frustrerande!

Dessa donuts skulle inte sitta fel. Vill ha dom framför mig nu! Längtar så tills jag blir frisk.
Stay strong and positive


Never stop dreaming

Vaknade upp till 30 cm snö. Imorgon är det vårdagjämning. Snart är det påsklov. Världen är ologisk.

Inbillar mig själv att jag börjar bli bättre. Det är i alla fall bättre än att veta att man fortfarande är lika dålig... Tror jag.

Drömmer om sommaren


Depp

Jag blir inte bättre. Halsflussen vill verkligen inte lämna! Har haft det i snart en vecka och det blir bara värre. Fick byta penicillin för förra funkade inte, är på andra dagen med det nya. Om jag inte är bättre imorgon måste vi ställa in resan Japan.

Jag är så jävla frustrerad och arg för att det inte blir bättre! Har längtat till Japan så sjukt länge. Vill bara bort härifrån. Äckliga Sverige och alla sjuka människor.

Om det går som planerna så åker mamma, pappa och Hugo imorgon till Japan. Har ett nationellt prov jag måste närvara på (trots att jag håller på att dö av smärta) så jag åker själv på torsdag. Tills dess måste jag ju blivit bättre! Om inte penicillinet funkar borde ändå min kropp ha kämpat emot tillräckligt då.
Dock har pappa och Hugo också blivit sjuka, inte i halsfluss. Så nu är hela resan osäker. Fan! Har aldrig varit sjuk såhär länge förut.

Det enda jag kan göra nu är att tänka framåt och längta efter den tid som kommer när min hals slutar riva, skrika, slita, mörbulta och tortera mig. Förhoppningsvis är det snart!

Död åt världen, hejdå!


Alice i underlandet

Bilder tagna av Maja Werner (+första bilden av mig)

160313

Jag förstår inte varför mina halsmandlar fortsätter att envisas med att vara svullna? Det blir bara värre och värre trots att jag har tagit penicillin i fyra dagar nu. Ligger i min säng och kan knappt svälja mitt egna saliv men godsaker går alltid ner!
Tröstar mig genom att läsa om andra som har haft värre halsfluss än mig haha! Det ser dock så jävla äckligt ut.
 
Imorgon ska jag sjunga live från Friends Arena.
Kl 15:24 (notera 24) kommer jag gå in på isen inne i arenan och sjunga nationalsången tillsammans med tio tusentals åskådare och kanske några hemma i tv sofforna. Kommer bli riktigt mäktigt! Får bara hoppas att det inte blir ännu värre imorgon.
 
Det som är så irriterande är att jag mår bra och känner mig frisk men så fort jag ska svälja, dricka eller äta gör det så sjukt ont. På sista tiden gör det ont konstant, inte så man ska klaga, men det känns liksom. Det är också obehagligt att prata för tungan täpper igen svalget eftersom det är så svullet redan.
 
Långt inlägg med massa klagan. Hoppas ni har det bättre!
 

Finito

Musikalen avklarad och det är så skönt! Jag är så otroligt stolt över min underbara klass som verkar kunna klara av allt trots alla odds mot oss. Helt underbara är dom allihopa!

Bytte datum för min södra sökning eftersom jag måste vila ut halsen. Ligger i sängen med en kopp te och biologiboken. Har nationella på tisdag så tagga!

Bilder från musikalen kommer senare!


Ord


Solidaritet är det enda jag vet

Hej bloggen! Tillbringar mina dagar ungefär så som bilden visar. Idag har lyckats åstadkomma en bokreflektion. Den är nästan klar i alla fall.
 
Måste börja peppa inför kvällens show! Det är nu det gäller. Ett halvårs planering och månader med intesivt jobb på denna musikal ska nu visas. Herregud vad läskigt! Så synd att det bara är en gång för då kan man inte göra det bättre nåsta gång haha! Nemen dethär kommer bli grymt, har bjudit in lite vänner här och var, danskompisar och kusiner. Hihi! Nu smäller det!
 Kramar

Det kaosar

Med en dag kvar till musikalen och hälften sjuka i influensa och annat skit så börjar det bli lite kaos. Önskar jag var uppe på fötter och kunde fixa allting med tyvärr kan jag bara kommunicera via min mobil och det är inte så värst effektivt.
 
har tillbringat min dag framför datorn och kollat på film, bloggat och letat efter ett par Levis shorts till sommaren. Craving alltså! Skulle vara så bra om jag fick tag på några till ett billigt pris innan jag drar iväg till Japan. Eller så köper jag ett par där.
 
Kan inte fatta att jag blir så stressad bara genom att sitta i min säng och inte göra någonting. Dålig vana!
 
 

PMS

Och dääär fick jag er uppmärksamhet!
Äter ju antibiotika för första gången i mitt 16 åriga liv. Upplevelse! Okej nej det var överdrivet. Nyss mådde jag inte bra för har så sjukt mycket att tänka på och fixa till imorgon men nu har jag släppt det.
Det jobbiga är att jag känner mig pigg och glad men vet att jag inte får göra nått. Inte ens äta när jag vill och det, mina vänner, är fruktansvärt!

Har bildbrist för tillfället så lägger in en bild från fyran. Smickrande!


Fel bild av världen

Har halsfluss. Äckelhatcpjävlaskit. Den här veckan är den viktigaste veckan hittills i mitt liv. Seriöst. Imorgon är det musikal på fredag har jag södra latin sökning och rep i friends arena på lördag ska jag vara i friends arena och på söndag sjunger jag live från Friends Arena på herrarnas sm final i bandy. Så nu fick ni veta det på ett väldigt oparty sett!

Tar antibiotika för första gången i mitt liv. Gosh jag håller på att bli vuxen.
Fred ut. Må bra. Jag mår piss. Äter frukost på espresso house. Bus.


Rätt bild av världen

Tänkte precis skriva ett deprimerande tjejigt inlägg om hur jag gräver ner mig i min säng med en kopp te för att lindra min arma hals och suga in vartenda ord av Håll om mig med Petter.... MEN SÖDRA LATIN RINGDE! Och nu är jag glad igen för jag kom till andra provet. Lycka! Trodde det inte gick så bra idag!

Slänger in en äckelbild på sjuka glada jag!


På liv och död

Efter Lilla Akademien sökningen där dom försökte övertala mig att Lilla är en mycket bättre skola än Södra Latin (med rysk brytning) så känner jag såhär: Fan heller!

Är på väg till Södra Latin nu för mitt livs störta sökning typ någonsin! Lyssnar på Beneath your beautiful med Labrinth och samlar mod. Gud vad corny.

Önska mig lycka till!


Söndagsångest

Har just nu grov söndagsångest. Imorgon har jag fysikprov och även om jag vill låtsas att jag har det under kontroll så skulle det nog vara att ljuga för mig själv.

Ska snart dra iväg till Lilla Akademien för sökning. Har det som 4:de val så ser det lite som är övning som förhoppningsvis kommer gå bra! Mitt gehör är fortfarande katastrof tydligen, eller det kanske snarare är mitt minne. För jag vet ju vilka toner det är bara att jag inte kommer ihåg dom. Damn!

Ha en bra dag


Bitch I'm fabulous

När jag sminkade mig imorse så blev det inte så bra (hur många känner igen sig?) och därför tog jag lite smink-borttagningsmedel, hur man nu skriver det, på en bomullstuss och tog bort sminket över ögonlocken. Men tydligen var det är ganska starkt medel som jag då inte ens tvättade bort, så nu är området mellan ögonlocken och ögonbrynen helt fucked up och det ser katastrof ut. Dom är röda och kliar som fan!

Detta var ett totalt necessary inlägg för jag vet hur många killar därute som känner igen sig och vill bara säga att det inte är något fel på det.

Puss och kram!
Skulle gärna vilja lägga in en bild men det finns (non existing) känsliga läsare.


Enda vägen upp är ner

Hallå där! Har rykt upp mig från igår och är nu på väg till sångpedagog och efter det har jag äntligen street. Har längtat så efter dansen!
Sen ska jag hem och plugga lite fysik. Intressant eller hur?
Hejdå så länge

OMG! Höll på att glömma. Det är ju melfest idag.


ATM

Känner mig lite såhär. Har ingen ork.

Try your best and succeed

Har gått på högvarv och adrenalin alldeles för länge nu. Är utmattad i varje del av mig och är så svag att jag knappt orkar lyfta en bok. Om jag fortsatt pressa och ignorerat allt skulle det inte förvåna mig om jag gick in i väggen. Sorgligt!

Men jag är glad ändå. Har tillsammans med klassen åstadkommit så otroligt mycket och kommit så långt på musikalen. Det har också gått bra på sökningarna och alla lärarna verkar nöjda men vad jag gjort. Även om de förväntar sig en hel del.

Har alltså stannat hemma idag för att vila och återhämta mig från en helvetesvecka. Har dock inte gjort det fullt ut för jag har pluggat fysik (somnat med boken i knät) och dragit på mig en huvudvärk. Den verkar aldrig lämna mig.

Nu ska jag sluta klaga och drömma mig bort till vackra platser!
Om ni vill få lite yolo inspiration tycker jag ni ska kolla in Jack och Finn Harries videos på Youtube från deras spontana resor till Ibiza osv. Då kan man snacka one in a life time grejer! Jag vill leva som dom.


Livet som bäst

Är hemma hos min allra finaste Eleonora. Ligger i hennes säng och sjunger sånger tillsammans. Bättre kan livet inte bli! Bästa vän 


Insökning

Sitter just nu utanför musiksalen på Viktor Rydberg Jarlaplan för att söka in till deras sång linje. Borde vara nervös men tar det som det kommer. Yolo eller vad det heter!
Efter det ska jag tillbaka till skolan för att ha ett genrep till musikalen vi gör med klassen. Så stolt att vi kommit så långt! Kommer bli hur grymt som helst. Därför är jag väldigt glad idag!


Hey babes

Jag är så fruktansvärt trött. Hade dans igår för första gången på en vecka (jeeesus) och min kropp är helt mörbultat. Dansen slutat sent som satan och har musikteori prov idag. Najs! Somnar snart så ska vara aktiv på matten sista minuterna.


First Aid Kit

Den här tygkassen fick jag i försenad födelsedags present idag. Helt underbar! Enkel. Tack så hjärtligt

I was aiming for the sky

Härliga vårblommor i detta vinterland. Om man kollar mot himlen kan man nästan tro att det är vår.

Trauma through my body

Blogg.se appen har krånglat lite. Hoppas det funkar bättre idag! Jag har heller inte kunnat gå in på bloggar på min mobil. Så problemen bara haglar. I-lands problem dårå.

Idag har jag städat och pluggat lite musikteori som jag redan kan egentligen. Snart får vi gäster så jag ska baka en kladdtårta innan de kommer.
Börjar räkna ner dagarna tills vi ska åka till Japan. Trött så Sverige just nu faktiskt, undrar varför. Ska till Mallorca med klassen också! Så sjukt taggad jag vet inte var jag ska ta vägen. Galet!


Melfest

Tja babes! Fuckar ur på snön. Ursäkta språket verkligen men fan vad arg jag blir på att snön aldrig vill försvinna. Känns som längta vintern någonsin!

Ska dra ner till centrum idag med familjen. Det blev aldrig av igår. Ska köpa värmespray, mascara och lite annat smått och gått.
Idag är det melfest, fett med tagg. Eller inte... Fast lite. Hittade förresten en väldigt konstig mössa i min garderob så jag drog på mig den för att känna mig lite hipster. Det funkar. Fan vad cool jag är. Därför jag har många vänner. Sant.
Detta inlägg blev beviset på att jag inte kan lyssna på bra musik samtidigt som jag ska skriva!


Kaos

Har lite smått panik över intagningsproven. Jag känner att jag har allt under kontroll utom gehör delen där dom spelar en slinga och man ska härma. Trodde det var det lättaste när jag sökte till KG men fan heller... Tror nog inte jag satte nån till 100% så därför är jag ganska sur på mig själv. Vet inte hur man kan öva upp det heller på så kort tid.
Har suttit hemma vid pianot och spelat några melodier som jag sedan härmat. Ett tag gick det bra sen fick jag kortslutning och glömde allt. Starttonen, om man ska gå upp eller ner, vilken ton det slutade på.
Ja, så bra det kommer gå... Nemen seriöst jag är typ rädd för att det kommer gå åt helvete på det momentet.
Hoppas allt annat går bra! Kommer bli så arg på mig själv om jag misslyckas.
Söker till Viktor Rydberg på torsdag, Lilla Akademien på söndag, Södra Latin på tisdag (be till gudarna att det går bra) och antagligen Rytmus på onsdag.

Bild från i somras när vi var med på Allsång på Skansen


Godmorgon

Frukost på sängen är lyx. Bara det att man måste stiga upp själv och göra den och sen gå tillbaka till sängen! Men vem bryr sig det är fortfarande lika gott.
Idag ska jag läsa ut min svenska bok om andra världskrigen och sen läsa igenom alla sidor i fysiken. Det är mina mål idag. Kanske ska åka ner till centrum och köpa lite saker jag behöver och sen hämta Hugo på dagis.