Niornas bal 2013

Jag är helt mållös över igårkväll! Helt fantastiskt, underbart och nostalgiskt det var. Trerätters, dans, tal, fackeltåg. Helt amazing! Så äckligt snygga människor och så otroligt fina vänner. Ett minne för livet.
Stolt över mina helt makalöst fabulösa klasskompisar

My friends

En liten video på mina vänner! Dom finaste som finns. Försöker döda lite tid innan flickkören.


Funderingar

Har spenderat denna helg hemma. Förutom igår eftermiddag så jag, Sara, Clarice och Elsa hade ett litet gigg i Bromma. Annara´s har jag bara varit hemma, kollat på barnkanalen, Elementary, Awkward och Newgirl. Ser man på vad roligt man kan ha det. Jag har även jobbat på att få ett candy crush beroende. Går dock inte så bra för tycker inte det är så kul. 
 
Nu har jag pluggat kemi för vi har rpov imorgon. Känner att jag redan har allt underb kontroll så det är nog lugnt. Fast en bild i boken är så sjukt mindfuck så jag orkar inte. Rubbar typ hela min världsbild. Så otroligt frustrerande!
 
Nu ska jag ta mig ut i regnet, ner till centrum och köpa något fint till mina kära mor eftersom det är mors dag idag! Pappa kommer hem från Kina idag också. Äntligen!
 
Har inga nya redigerade bilder så ni får något från arkivet.
 

Can't you see I'm down my knees


Planer

Snart ska jag dra mig in till stan för att sjunga på en födelsedags firning. Ett litet gigg med några flickkörstjejer. Alltid så himla trevligt, kul och uppskattat! 
Idag har det ju som sagt varit städdag och jag har hjälpt till genom att ta hand om Hugo. Vi har gungat, gungat, gungat, grävt lite i sandlådan, krattar löv, kastat bort onödiga stenar oh gungat lite till.
 
Det har varit soligt hela dagen vilket gör mig glad! Nu ska jag ta mig upp från soffan, sluta titta på Awkward, borsta tänderna och ladda upp en bild jag glömt visa er från datan.
Pussar och kramar!
 
Glöm inte kommentera vad ni vill se i min nästa videoblogg

Vine

Det där med vine var ganska kul! Har spammat det hela kvällen i brist på något att göra!

Nu har jag bänkat mig framför Let's dance som varje riktig Svenne har gjort vid det här laget. Har upptäckt ett nytt favvo-té och har en skål lättsaltade chips i knät. Livet asså

 


Here's the reaction you can expect

Himlen är blå och jag är på väg hem från skolan. Har haft flickkör fram till halv 6 så nu ska det bli skönt att komma hem, äta mat och kolla på tv. Borde kolla igenom lite religion eftersom jag har prov på fredag men alla andra sa att man inte behövde plugga (var borta då provet egentligen gjordes). Fast bäst att ta det säkra före det osäkra! Tror dock inte jag sänker mig.

Lyssnar på Maria Mena och känner solen i ryggen.


Min vecka

 
Ja det har ju gått superlångt på den här veckan verkligen! Jag hade kompledigt från skolan igår eftersom vi hade vårfest i lördags. Då var man tvungen att vara i skolan, så för att kopmensera den tiden så fick vi ledig. Rätt skönt faktiskt!
 
Idag har varit en rätt vanlig dag förutom att hela 9an (180 pers) samlades i aulan för att repetera inför vår slutkonsert om en vecka. Det var så otroligt segt! Hörr på att somna efter en låt. Det som livade upp det hela var ett par sjukt duktiga trummisar från D klassen och att vår musiklärare började dansa. Annars var det rätt dött!
 
Kan inte fatta att jag slutar grundskolan om ca 3 veckor! Det är helt sjukt! Nu lämnar vi trygga AF och alla underbara vänner för att entra en helt nu värld. Är så sjukt jävla taggad på sommarlov och gymnasium så nu fattar inte! Men självklart kommer det vara otroligt jobbigt att i princip lämna hela sin barndom. För ja, Adolf Fredriks Musikklasser är hela min barndom. Det är inte mycket man kommer ihåg från den tiden innan AF.
Jag har varit så otroligt lyckligt lottad som fått gå på denna underbara skola!
 
Nu blev detta inlägg helt plötsligt en sentimental smörja som ingen orkar läsa...
 
 Inte min bild! Bildkälla ( http://medy.blogg.se )

Photoshoot for KanDee

 
Foto: Maja Werner

Sorry for party rockin'

Har inte bloggar på ett tag. Väldigt tacksam för de som fortfarande tittar in! Det var fler än vad jag trodde faktiskt och det är alltid kul! 
Imorgon ska Maja komma hit så ska vi fotografera de produkter jag ska modella för från KanDee. Ska bli så sjukt kul! Har funderat lite hur bilderna ska se ut. Det kommer bli helt grymt!
 
Min vecka har faktiskt varit helt okej och till och med lite intressant! Har sjungit i stadshuset, gjort ett mattenationella, vårfest på skolan och ESCmys med underbara vänner!
 
Denna fantastiska låda kom mamma med.
 
 

Hugge numero dos

En gammal bild på Hugo som jag hittade på systemkameran

Hugge

Bild på fina lilla Hugo

Härligt lång vecka

Denna vecka har gått otroligt långsamt. Och det är bara tisdag! Har dock haft det otroligt najs denna vecka. Mina vänner är så fina! Har nationella prov typ hela tiden men det är rätt kul. Kul. 
Sitter och kollar på Jimmy Newton (dafuq, vad hände?) och ska snart äta middag! Kolla igenom några gamla matte nationella (säger vi). 
 
Slänger in en quote från Moulin Rouge
 

När solen skiner

Inte så bra bilder, men det får gå! Blommorna tittar ju fram lite var som helst äntligen. Hos mig finns det riktigt med fina små växter, men e är omringade av fjolårets äckliga bruna löv. Brunt blir inte bra på bild, det ser så slafsigt och ofräscht ut. 
Men här får ni iallafall två enkla bilder på vad våren kan leverera!

Cause tonight i wanna feel you so close

Har hakat upp mig på Maroon5 Daylight.
 
Här kommer två bilder tagna med vänt objektiv. Alltså att jag tagit loss objektivet från kameran, vänt på det och sedan, utan att sätta fast objektivet, fokusera på det jag ska fota (i det här fallet en blomma). Men ett vänt objektiv kommer man mycket mycket närmare föremålet man ska fotografera!
Den här blomman är i verkligheter ungefär lika stort som min lillfingernagel.

Fullbokat

För första gången (typ någonsin) har jag haft planer varje dag en långhelg/lov. Har mött upp vänner varje dag och haft det supermysigt!
Idag ska jag in till stan för att träffa ett gäng klasskamrater, det låter så stelt och formelt. Men det kommer bli sjukt härligt i alla fall! Ska köpa lite jordgubbar och choklad och annat fettigt och sen sätta oss i solen kanske vid djurgården. Skulle vara rätt kul att ta båten över från Slussen till Djurgården. Händer ju liksom inte varje dag!
 
Å nu är jag supertaggad! (Såg förresten världen dåligaste film igårkväll, fyi lixom)

Men när du ler, du får allt kännas rätt

Nu har j agkommit hem och ätit middag, suttit och redigerat lite bilder från idag. Hade det supermys med Ellen och Frida! Vid pt glass från "montis", så sjukt jävla gott, och så satte vi oss i Kungsträdgården tillsammans med halva Stockholm. Både Frida och Ellen lyckades hälla glass över sig själva medan jag nöjde mig med att doppa mitt hår i den. Supertrevligt! Efter det gick vi till H&M, Ginatricot, Feet first och Dinsko för att hitta lite saker vi behövde. Fick med mig ett par superenkla silver ringar. Tunnatunna trådar ser det ut som haha!
 

Dagens planer

Drar in till stan idag för att träffa Ellen och Frida! Vi ska äta glass (världens godaste!) och vara riktigt turister i Kungsträdgården. Det är ju så jäkla fint där nu! Snart kommer alla blommor ha fallit så det är bäst att passa på nu.
Tar med kameran så jag kan bjuda på lite bilder när jag kommer hem igen!
 
Pussar och kramar
 

Nytt i garderoben

De två översta topparna kommer från BikBok och kostar 149kr/st. Det stickade linnet kommer från Ginatricot och är helt underbar! Låg i ryggen, perfekt till brunbränd hy och bikini tillsammans med uppsatt hår. Nu är jag grovt taggad på sommar!

Jag har så kul

Ligger i soffan och gör ingenting. Rätt najs ändå.


I was the man who never lied

En av de bättre låtarna just nu hittar ni i Maroon 5's album. I was the man who never lied, Lucky Strike, Daylight. Riktigt härliga sommarlåtar!

Just nu är jag påväg hem från stan där jag träffat Frida. Tanken var att jag INTE skulle köpa något men den planen sket sig ganska grovt! 500kr fattigare Men med tre äckligt snygga sommar toppar rikare. Så sjukt värt! När jag kollade vad jag skulle ha på mig idag stod det helt still, min garderob skrek efter nya fräscha kläder. Så det kunde inte ignoreras helt enkelt haha!


Sommar

Årets första frukost utomhus. Årets första barbenta outfit. Årets första utgång till stan UTAN jacka. Och jag är jäkligt varm tillochmed...


Årets första grillkväll

Att grilla är så otroligt jävla gott. Det måste vara tillåtet att svära när man ska beskriva detta underbara sätt att laga mat. Ikväll var en perfekt sommarkväll (ja, SOMMARkväll). Jag satt i shorts och linne och åt mat. Det blev ett grillpack med revbensspjäll och kotletter, potatis, sparris, haulomi och sallad. Helt perfekt!
Här får ni en bildbomb.
 

Irritation

Ibland när jag går in på blogg.se's startsida blir jag så otroligtfrustrerad på alla fia bilder som dyker upp. Jag vill ocskå kunna ta så fina bilder! Det kan vara underbart vackra bilder på blommor, männsikor, kläder, bilar... På allt mellan himmel och jord. Det gör mig irriterad, men på ett motiverande sett.
 
Så nu vet ni det.

I like it in the sun

Långhelg nudå! Tagga! Har legat ute i solen nu på morgonen och läst lite bok. Fick ett paket hemlevererat från KanDee shop med ett Flyhigh linne. Ska agera modell för KanDee med just detta underbara linne. Hur kul ska inte det bli? 
 
Nu sitter jag inne för att inte bli genomsvettig. Lyssnar lite på musik och gör ingenting. Rätt najs!
Denna vecka har spenderats med mycket underbara vänner (därav det fina collaget, haha). Jag har för det mesta levt i nuet. 
 

One Direction

Jag har sålt mina biljetter till 1D. Äntligen är jag av med dom haha! Fick biljetterna som betalning för att jag sjöng på bandyfinalen i Friends Arena. Och eftersom jag stod 10 cm ifrån dom på X-factor (nuddade Harry och Zayn, egentligen bryr jag mig inte) kändes det så otroligt ovärt att stå 100 meter ifrån dom på en konsert. Okej kanske inte 100 meter. Hyfsade platser hade jag ändå. Men nu är jag 1300 kr rikare och onsdagskvällen kan jag nu spendera åt dansen och flickkören! Sista dansen för terminen tror jag. Måste få någon slags träningsrutin nu, annars kommer jag må dåligt!

Hometown Glory

Oredigerad bild
 
Idag har varit en bra dag. Eller ja ganska bra i alla fall. Dagen började med ett mattenationella och jag vet inte riktigt vad som hände med mig. Matte är ett av mina bästa ämnen, och provet gick bra, men när jag kom ut... Jag darrade som jag aldrig har gjort förut! Lite besviken att jag gjorde ett grovt slarvfel som man blir så galet irriterad på när man kommer på det precis utanför dörren.
Men resten av dagen flöt på.
 
På mattelektionen fick vi vara utomhus i det 22 grader varma Stockholm. Jag, Theo, Clasine, Minna och Fabian gick till 7-eleven och köpte glass och Coffe Cooler. Så sjukt värt! Sen satt vi i solen och gjorde muntliga matteuppgifter.
Vi fick inbjudan till vårbalen idag!
Sista lektionen spenderade vi i tegnérlunden tillsammans med hela klassen. Lärarna bjöd på glass och vi bara lapade sol. Så extremt mysigt! 
 
När jag kom hem satte jag mig i soffan på altanen och läste lite om konsten att vara snäll. En bok som vi fått i svenskan som egentligen är som en extremt lång uppsats. En bra uppsats i alla fall, men man orkar inte läsa alla ord haha!
Men det var bara så otroligt härligt att sitta där bland kuddar, kolla ut över sjön, höra fåglarna och en gräsklippare, känna vinden i håret och bara njuta av ett glas saft. Det var dagens höjdpunkt. Lite alone-time var det jag behövde för att kunna koppla av. Jag har lagt till lite nya låtar på Spotify, sjungit högt till You och målat naglarna. Lagt på lite fabulous glitter på lillfingret!
 
 
Dagen har innehållit ganska mycket skola, men på kvällen har jag inte tillbringat en enda sekund åt studier. Har precis kollat klart på en film, Side Effects heter den. En ganska ny film med Rooney Mara, Channing Tatum och Jude Law. Helt okej. Trodde den skulle vara bättre dock!
 
Nu har ni fått ett extremt långt inlägg om min dag. En sådant där inlägg man egentligen aldrig vill se, läsa eller ens lägga ögonen på. Men jag tycker den här dagen var värd att dela. För den var enkel men fin. Vårkänslor över det hela! En så otroligt vanlig dag men den har gett så mycket kärlek. Det är värt att dela med sig av.

Generationer

Pappa, lillebror, storasyster. De är så fina! Jag blir tillochmed längre än papsen när jag har mina klackar. Fast han bär tjockis Hugo så han kan inte vara lika ståtlig som han brukar vara.
Pussar och kramar

B-day part 2


B-day part 1

Bilder från dagens firande! Blev en hel del bilder så jag delar upp dom i två olika delar. Imorgon kommer nästa!
Kommer ha tidsinställda inlägg hela veckan förhoppningsvis, så ni kommer få höra av mig varje dag. Stackars er!
 

Balklänning

Här kommer två bilder på min balklänning! Snart är det dags. 
Tänkte ta något enkelt och elegant men som ändå sticker ut. Jag är så otroligt trött på axelbandslösa klänningar. ALLA har verkligen sånna. Den här klänningen är inspirerad av en Dolce&Gabanna klänning som Selena Gomez har haft på sig. Personligen tycker jag inte om henne, men klännigen var fin haha!

Hugo 2år

Min lillebror fyller två år idag! Det firar vi med släktkalas och tre olika sorters tårtor samt fruktsallad. Gött! Han fick sin röda Porsche imorse som han blev riktig glad och stolt över. Nu kan åka runt i området på sin lilla Bobbycar.
Tänk att han redan blivit så stor. Varje gång jag ser på honom förvånas jag över hur lång han har blivit! Det var ju inte alls länge sen han inte kunde öppna översta lådan i köket... Nu sprider han ut allt dess innehåll lite överallt i huset.

Har hunnit ta några sneakpeak bilder på min balklänning också! Så dom kommer snart upp här på bloggen.
Ha en underbar söndag nu! Det känns som att den här helgen har gått alldeles för fort!


Mysig lördag

Blev inte pizza och filmkväll som jag sa till min kära vän Pelle. Blev istället te och seriemys med papsen. Lika bra det!
 
Puss och kram. Hoppas ni haft en superbra lördag

I wanna dance with somebody

Sitter i sängen och kollar runt lite på internet. Ska snart dra till dansen! Supertagg. Det gick dock inte så bra förre street lektionen. Var helt lost och supertrött så jag såg extremt efterbliven ut, men men, det kan jag leva med!
 
Imorgon fyller min lillebror 2 år. Då blir det riktigt stort kalas tillsammans med släkt och vänner. Tårtbakning och presenter all the way. Har inget roligt att skriva om just nu så drar mig tillbaka. Ska borsta tänderna nu så jag känner mig fräsch! Good to know. See you soon.

När man känner basen genom golvet

Så det dunkar genom hela kroppen.

Foodie

I'm a foodie!
Står och lagar mat till familjen för tillfället. Mumma! Ska sen äta i efterrätt i form av jordgubbar och bananer (kanske gör lite pannkakor för jag är så sjukt sugen på det) sen ska jag läsa öre sidor i geografiboken. Får se hur det går :)
Blev inget spanska nationella idag som det skulle vara. Några hade inte gjort sin redovisning om ett spansk-talande land och det prioriterades före! Och eftersom jag är så duktig hade jag redan gjort min.
Men det var rätt najs faktiskt för när jag vaknade idag hade jag ingen aning om att det var nationella haha!

Bild från Mallorca


Min bebiboo

Min lilla skatt. Lillebror. Hugo.

I forgot what it felt like

Homeless-Maria Mena


Med solen i ansiktet

Sitter just nu ute på altanen. Bland kuddar. I solen har jag gitarren, oreo och mjölk. Här kan jag stanna ett tag!
 
Bild direkt importerad från kameran. Oredigerad
 

When worlds collide

När livet är värt att leva. När man blickar ut över sjön. När man hör sin lillebrors skratt och glädjen sprider sig genom luften. När man känner d-vitaminerna sjunka in i hudet. När man känner sig lycklig. Lycklig över att få känna glädje, sprida glädje och ta del av glädjen. När inga mörka tankar tynger ner ens medvetande. Så det som en gång fanns i bakhuvudet och hotade att ta över, försvinner och efterträds med ljus. Ett ljus som får en att se allt från hennes perspektiv.