Smått panikÅÅÅÅH! Nu är mitt sista prov avklarat i 8an. Så jävla skönt. På ren svenska! Det är verkligen en lättnad. En tyngd som släpper från axlarna. Nu är det bara några betygssnack sen är man ute från skolan. Iår ska jag ta in sommaren på allvar. Sista sommarlovet i grundskolan innan man börjar 9an. Så himla panik över det. jag vill verkligen inte börja 9an! Eller jo, att vara äldst kan vara en fördel men jag bävar verkligen för nationella prov och gymnasieval. Vill gärna stanna kvar i grundskolans charm liksom.

I sommar kommer jag ha fullt upp nästan hela tiden. Därför har jag lite smått panik över att sommarlovet kommer gå för fort. För det vill jag verkligen inte! En värsta mardröm.
 Först åker jag ut i skärgården med älskade flickkören, sen återvänder jag för att vara med på Allsång på skansen (tillsammans med Sean Banan). Efter det blir det en massa landställen tillsammans med vänner och tillsist åker jag till Kina med la familia (måste bara meddela att jag har A i spanska, weyo!)

Puss på er♥

iPhonegrapher, iPhoneholic, iPhoner

Har inga bilder på lager, så det blir två bilder på min nya bebis. Jag är inte lika galen som det kanske verkar i rubriken, haha!


Watching you from the heavens gate

Taggar inför min klass soaré (konsert/uppvisning) på torsdag! Det kommer bli så galet grymt så det bara finns inte! Jag och några till var hemma hos Harald idag för att repa på vårt nummer. Jag bara säger att det kommer rocka. Galet! Vi ska framföra (ordet framföra låter extremt tråkigt, behöver någoto mer...) låten "Gloria" av Mando Diao.
En riktigt grym låt faktikst! "Pojkbandet" i vår klass, som består av Harald, Kalle, Marcus och Gustav kommer spela sina instrument + Fredrik som kör loss på fiol. Man kan verkligen inte med ord beskriva hur det kommer bli. När man skriver det såhär låter det så extremt... fjolligt. Typ. Lite irriternade.

I alla fall kommer det bli grymt!
Ska vara med i några nummer till där jag bl. a ska dansa till Euphoria. Det kanske blir några bilder och i värsta fall filmklipp. Får se om de hamnar här på bloggen! Hoppas ju att det kommer vara en och annan systemkamera som fångar häftiga bilder.
Puss på er ♥

P.S min mobilapplikation för blogg.se har börjat krångal. Verkar bara gälla min, så mobilbloggandet kommer inte vara på topp som jag hoppats på. Fångar ju så extremt fina "capturedmoment" bilder och lat som jag är orkar jag inte ladda över dom. Är inte ens säker på om det går, haha! D.S

image description
För att min bror är den finaste som finns!

Tonight we are young
Resten av bilderna från igår.

Beautiful in every kind of wayCanon EOS 1000D + Canon Lens EF 50mm

Två av bilderna som jag lyckades fånga idag ute på altanen.

There is nothing wrong with change, if it is in right direction
Ligger hemma och är sjuk. Är aldrig sjuk! Såklart man blir det på de finaste dagarna någonsin. Men det är inte så allvarligt så jag är uppe och härjar ändå.
Mormor är på besök här hemma hos oss. Har rest ända från Japan! Hon kom hem med lite te till mig och som den te narkoman jag är kunde jag ju absolut inte hålla mig från det, haha! En stor kopp förbereddes och jag passade på att ta lite bilder. Det var så länge sen jag ansträngde mig för att fotografera. Fotograferade inte vara bilderna här ovan, dom var inte så ansträngande att ta. Mest kul! Utan jag gick ut och förökte fånga såpbubblor på bild. Lättare sagt än gjort, haha!

Men nu ska jag sätta mig ner och redigera bilder som snart kommer upp här på bloggen! Antal unika besökare bara stiger, eftersom jag återigen bloggar lite mer. Ändå får jag inte in så mycket kommerntarer. Det är tråkigt! Får göra något åt saken.
Puss och kram på er ♥

Inköp


Svårt att fånga skjortans färg på bild. Den är verkligen lysande orange/rosa. Svår definerad färg. På bilder blev det lite mer åt laxrosa hållet.
Tycker riktigt mycket om bikini kombon jag lyckades göra. Var lite tveksam i början, men det blev riktigt snyggt! Kommer bli riktigt fint med en solkysst hy också, haha!

No regrets just love

Gårdagen blev riktigt lyckad!
Jag och Sara träffades inne i det stora staden för att ta en runda på stan. Det slutade med varsin gratis cola och mys i gräset vid Kungsträdgården. Vi hann också med en titt inne i Gallerian så självklart kunde jag inte motstå en bikini överdel från Hollister.
Impulsköp är min grej, hehe. Så det slutade med att jag hade en bikiniöverdel från Hollister och en underdel från hm. Båda är extremt söta. Premiär använde dom idag i solen.
Fick också tag i en extremt neon rosa/orange skjortliknande kreation från hm. Hade tänkt använda den till ett dansuppträdande.
Lägger upp bilder på inköpet snart!

Runt kl 15 samlades vi (jag Sara Eleonora Elsa F och Fabian) hemma hos Lina för att förbereda vår grillkväll i Vanadislunden. Vi handlade engångsgrillar, mat och annat nödvändingt.

Kvällen blev riktigt kul! Vi bredde ut filtar och grillade, pratade och lekte (faktiskt). Vi var ca 20 personer där och vara levde livet. Så himla fint väder var det också! En kväll man vill minnas
Pussar och kramar


BBQ i Vanadislunden

För att vi hade det så jävla underbart igår!!


Chillin in the sun with my cutiepie


Bara för att det är kul

Blir det ett till inlägg! Har precis grillat


Kommer äntligen kunna mobilblogga

Jag har nu iPhone, vilket innebär att jag enklare och oftare kommer kunna mobilblogga. Jag kommer alltså blogga mer och lägga upp bilder från mobilen. Funderar på att även börja skriva!


Klassresa-Malmakvarn-Underbart-Vill-Tillbaka

Klassresa, vänner, kärlek, segling, regn, brännboll, brännboll, brännboll, bad, bastu, mat, spökrunda.
Oredigerade bilder

Dansföreställning på Maxim

Helt freaking grymma föreställningar! Vänner, mys, scenkläder, smink, kärlek. Ofokuserade bilder ger stämning. Punkt.

Kan Dee

Hela mitt hjärta slår för detta! LÄNKMin brors 1 års dag
Kärlek

"H3y w@tS r0ng?" Obviously your education


Suger in all möjlig sol och värme


Med färg på bringan haha!

Italien med Flickkören

Bloggandet går verkligen segt. Reality it is!


Finaste resan någonsin. Finaste platsen någonsin. Finaste umgänget någonsin.
Malcesine-Lägg det på minnet!