Trollflöjten Del 2

Föreställningen vi var med på spelades bara 1 gång och väldigt mycket satsades på den. Den var projektorer på väggarna som skulle ge en 3D känsla på väggarna men även på kläderna så det skulle se ut som att ormar kom ut ur klänningarna osv.
Veckan bjöd på massor av skratt, kärlek, mat, extremt lyxigt hotell med världens finaste frukost buffé, galet härligt umgänge, efterfest och en life changing experience.
 
 

Trollflöjten Del 1

För snart ett år sedan fick jag möjligheten att vara med i en uppsättning av Mozarts opera "Trollflöjten" i Norge. Det var absolut bland det roligaste jag någonsin har gjort och definitivt något av de mest lärorika, roliga och minnesvärda veckan i mitt liv!
Jag, Anton och Moa åkte iväg tillsammans med musiklärare till Norge för att uppträda i Stavangers nybyggda konserthus. Once in a life time grej! Jag är så otroligt lycklig att jag fick följa med. 
 
Av någon anledning har jag inte delat med mig av bilderna jag tog där. 
Jag kommer aldrig med ord kunna beskriva denna erfarenhet och upplevelse med ord. I lägget skulle bli en mil långt, så jag låter bli. Men ni ska veta att jag aldrig har haft så kul med några 12 åringar i hela mitt liv, haha! 
Hela denna bisarra upplevelse är ett minne för livet och jag blir fylld med så mycket kärlek så fort jag blickar tillbaka.
 
 

Sommar-sallad

Kvällens middag. Så lätt och luftig! Helt perfekt en varmare sommardag.
Baby spenat, tomat, paprika, gurka, avokado, jordgubbar och chevré ost. Ringla över lite olivolja, balcaminco och honung. Toppa med flingsalt och lite citron. Perfekt!

Live, don't just exist

Jag vill ut och uppleva världen. Dra ihop ett gäng underbara människor och tågluffa. Åka på festival och låta mig insupas av nuet. Aldrig tänka på vad morgondagen kommer ge. Leva för stunden och aldrig glömma ett enda minne. Stå på klippkanten och låta vinden slita i mina kläder. Känna skräcken blandat med glädjen och aldrig låta leendet lämna mina läppar.
 

Livet rullar på rätt bra

Har kommit in på Södra Latin. 10 poäng från max poängen. Sitter och äter choklarfingar och dricker en kopp kaffe. Har fått mina bilder från balen på posten idag. Riktigt fint!
Har ganska nyligen kommit hem från ett besök hos farfar där jag kollade på inspelningen från Friends Arena. Jag har ju sjungit bättre om man säger så, men med halsflussen härjande kring mina stämband var det ändå acceptabelt!
Hugo sitter framför mig och kladdar med sin glass och sina jordgubbar. Jag har druckit en is-chailatte förresten! Himla gott! Smakade på pappas Caramel Frapino (som jag tipsade om) och åt varsin Caramel waffle. Sååå sjukt gott!

Detta var min dag. Otroligt härlig! Men jag har blivit väldigt duktig på att vara rastlös..


Tjenare tjenare

Idag har jag varit med Johannes! Träffades inne i stan och fixade lite saker, drack en lyxshake sen åkte vi hem till mig. Vi Kollade igenom olika dansföreställningar vi gjort och skrattade åt hur fult jag dansade för 4 år sedan. Det var mycket trevligt!
Saknar dansen som in i helvete nu... Vill bara tillbaka!


Get free or die tryin'

Bild från igår

Hallonsviss

Igår var jag och pappa på Clara o co. för att fira hans namnsdag! Det är otroligt mysigt inne hos dom. Fina färger och riktigt suktiga bakelser. Jag drack en stört jävla god milkshake! Har nog aldrig smakat en så god milkshake i hela mitt liv. Till och med bättre än mc donalds, för kom igen erkänn... Man tycker Mc donalds milkshakes är goda.
 
 

Ingenstans att gå

Har spenderat de flesta av mina sommarlovsdagar hemma. Alla i princip. Har mött upp några vänner då och då, firade midsommar med familjekompisar och haft enstaka underbara sommarkvällar. Annars har jag bara varit hemma. Fy vad tråkigt! Men jag är så lat så jag orkar inte göra någoting åt det... 
 
Den här veckan ska jag i alla fall träffa några vänner. Ska bli riktigt kul! Sen är det ju förfan Juli. Satan vad snabbt tiden går! Jag har ett dansjobb att utföra 3-5 juli sen bär det iväg till Svartsö där mina kusiner hyr stuga varje år.
Efter det ska jag troligen till Eleonoras landställe. Lite spontant. Vi har inte riktigt koll haha!
 
Ha en fortsatt trevlig dag! Nu ska jag dammsuga sen ut på promenad i hopp om att få lite mer färg.
Bilder från Svartsö förra året

Inspoinspoinspo

Önskar jag kunde lika vackra och inspirerande bilder som resten av bloggvärlden verkar kunna!


Such a western life obsession

Vaknade vid lunch idag och startade dagen med ravioli. Mumma! Har lovat mig själv att jag ska träna minst två gånger i veckan på sommarlovet men set sket sig redan efter innan sommarlovet hade börjat... Om det nu är möjligt!

Jag förstår inte folk som kan gå ut och springa. Avundas dom lite för att de tycker att det är kul att faktiskt göra det! Att dom inte bara sticker ut och tränar för att de måste, utan gör det för att slappna av och må bra.
Nu när dansen är slut rör jag mig inte alls! Har haft styrketräning på golvet i mitt rum, och blivit jävligt trött av det, 2 gånger. I'm proud!


Min stad, just där solen börjar om

Drömmer mig bort till stora städer med vacker skyline. Drömmer mig bort till Kinneviksberget med utsikt över hela Stockholm, stadshuset, Kungsholmen och alla öar, vattnet och fina fina Södermalm.


Att leva fullt ut en sommarkväll

 
Alla bilder från ikväll
 
Har haft en riktigt härlig sommardag idag. Har kollat på "A chance to dance", en realityserie om två världsberömda dansare som ska samla ett kompani med 12 dansare som tillsammans ska göra ett nummer som ska framföras på en välgörenhetsgala i New York. Allt på 28 dagar. Riktigt bra faktiskt! Rekommenderar verkligen till de dansintresserade människorna där ute!
Köpte trejde boken ur Sofi Fahrmans trilogi om Elsa Gustavsson. Satt i solen och läste.
 
På kvällen har vi grillat lax med potation och sparris. Så gott! Ett riktigt trevligt avslut på en superfin och lat sommardag.
Nu ska jag trycka i mig ytterligare några riskakor med pizzasmak och poppa lite popcorn. Härligt med farligt! Fast vänta... jag har läst att popcorn är nyttigt. I alla fall skalet på popcornen, dom som fastnar mellan tänderna hela tiden!

De finaste av kvällar

Hade det helt underbart igår. Kan inte med ord beskriva hur mysigt vi hade det. Visserligen var jag den en av de få under 30, men det gjorde inget! Det var en fröjd att se alla över 30 försöka sig på att dansa salsa och doppa jordgubbar i chokladfontänen som om de var 10 år igen.


Dagens

-Du kan inte säga mamma skämt till dina syskon. Det är bara fail!

Här får ni en irrelevant bild


Glad hälsning

Tog med mig systemkameran! Tyckte jag var så himla duktig som kom ihåg den. Det roliga var att jag glömt minneskortet så det blir ändå inte bilder...

Klockrent


Midsommar och Elsas Värld

Imorgon åker jag och familjen ut till Ingarö för att fira midsommar tillsammans med vänner. Ska bli superkul! Strand häng, jacuzzi häng, mat, mer mat och skratt till sen kväll. Mysigare kan det inte bli!

För er som inte har någonting att göra dessa sommardagar rekommenderar jag starkt att läsa Sofi Fahrmans "Elsas värld". Köpte den i förrgår och har redan hunnit 250 sidor. Den är ingen klassisk "jag måste läsa den är så spännande" utan naturlig och klantigt gullig. Man blir otroligt inspirerad och jag bara längtar tills jag själv får uppleva mer av världen.
Så ta er till en bok affär (sista stället dagens ungdomar frivilligt skulle gå till) och köp boken! Kom bort från skärmarna!
En bok kan man ta med sig ut till stranden eller terassen. Om man tar med sig en dator ut ser man ju ingenting...!


Jag går i vinterskor på hösten

Lyssnar på gamla goda Melissa Horn och hennes Jag saknar dig mindre och mindre. Sa till mig att första meningen på nästa låt i min spotify lista skulle bli dagens rubrik.
Det är så man rullar när man inte vet vad för rubrik man ska ha! Att spellisan är på shuffle gör det bara mer spännande. Och nu var det Melissa som stod på tur, lite kul för jag spelade denna låt på gitarr igår! Så otroligt fin. Man tröttnar aldrig på den!

Tog bild på mina Levis shorts idag. Dom är lite stora så måste hålla i dom ibland haha! Tränade idag och därför har jag sportbh på mig. Ifall någon undrade...


Gammal goding

Älskar färgen på boken! Så otroligt somrig och härlig. Pannkakorna är det ju itne heller något fel på, haha!
 

Brunch

 Jag vet inte riktigt hur många gånger jag har gjort amerikanska pannkakor den senaste veckan. Det började med att jag och min kusin gjorde det, sedan dess har jag kommit ihåg receptet. Det var så enkelt och gott att jag säkert har gjort det 3-4 gånger på en vecka!

Ska det va så svårt att fånga dagen

Är ensam inne i stan. Tog tillfället i akt och gick till Åhléns där jag köpte en bok. Drog till en park.
Nu sitter jag i solen med en chocolate mocha från Starbucks, en ny bok och med solen i ansiktet. Här har jag det rätt bra!


Kanel och socker

Lyxade till det lite medan Hugo sov. Te med skorpor och lite jordgubbar. Enkelt och gott!


Barnvakt

Tjena tjena!
Idag är jag barnvakt till min lillebror. Fest! Just nu sitter han och äter lunch. Success haha! Vi har haft det väldigt mysigt idag. Kollat på tv, lekt med tåg, varit ute i och gungat, klättrat i klätterställning. Ni ser, vi har hunnit mycket och klockan är bara tjugo i tolv. Hälften av alla ungdomar i Sverige har knappt vaknat nu!

Har lite små saker in planerat de kommande veckorna. Ska bli så sköt att bara ta dagarna som de kommer, åka in till stan och träffa vänner.
Detta sommarlov kommer bli underbart!


It's not all roses

Spelar min låt för er. Skrev den själv för ungefär ett år sen, kanske mer. Hoppas ni gillar den!


Of you go

Ska snart in till centrum för att träffa gamla klasskompisar. Inte från klassen på AF utan skolan jag gick innan den. Klass 1-4. Teeny tiny var vi då! Det är alltid ika kul att träffa dom!
Blir först en fika på Espresso House sen middag på Bonn Sushi. Lyxigt värre!
 
Vädret suger ju så det är bara att ta på sig långärmat och jeans. Det finns inte dåliga kläder bara dåligt väder... Eller hur var det nu igen?

The one that got away-Cover

Lät inte så fint på morgonen tyvärr. No hate! Vet att det är lite falskt haha!


Varför inte vara en livsnjutare?

Sommarlovet är den tid på året jag verkligen frossar i onyttigheter! Ni som känner mig vet att jag äter väldigt mycket sött annars också, men på sommarloven... Herregud! Bortsett från den dagliga glassen (i princip) så lyckas jag alltid få i mig en skål chips och choklad, eller varför inte göra amerikanska pannkakor två dagar i rad och dränka dom i lönnsirap? Jag har ju även all tid i världen så en promenad ner till Ica för att köpa lite godis passar ju perfekt.
Så ser mina dagar ut!
 
Men det är sommar! Jag kan göra såhär. Så varför inte vara en livsnjutare?
Instagram bilder från de senaste veckorna
 

Det är rätt najs

Sitter i köket. Lyssnar på Oskar Linnros. Tillsammans med kusin och lillebror funderar vi på om vi ska göra pannkakor. Eller ja, Jag och Vendela gör pannkakor. Min 2 åriga lillebror kan inte göra något mer än att störa haha!
Pappa ska iväg och handla så snart kan vi börja.
 
Sommarlovet har börjat bra hörni. Så himla vackert väder här så man har fått värsta brännan! Eller vänta va? Har inte sett en enda glimt av solen än så länge. Men det gör inget för jag ser rätt brun ut så länge jag stannar inomhus i ett mörkt rum haha!
 
Oredigerad bild. Suddig jag vet
 
 

Det finns plåster som du måste riva av

Oskar Linnros nya platta är så otroligt fin och mysig. Det är så värt att gå in på spotify och lyssna. Gör det nu!

Bilden är rätt irrelevant


Saknad

Har haft sex helt otroligt år tillsammans med min klass på AF. Saknaden är redan otrolig! Jag gick igår ut från Adolf Fredriks musikklasser för sista gången som elev. Men inga tårar fälldes (om man bortser från sommarpsalmen i kyrkan... Quite obvious).

Dagen spenderades sen med klassen, eller om man ska kalla ses fd klassen. Vi åkte hem till Jacob. Solade, grillade, spelade kub och bara hängde. Så sjukt jävla najs! Jacob blev vår DJ för dagen, så jäkla bra så jag tror jag dör.
Efter det åkte jag och några till Långholmen. Där satt vi och myste, kollade på solnedgången och bara njöt av stunden. Dom där stunderna är så otroligt fina! Det är då man inser att man kommer sakna dom så oerhört mycket.

Men äntligen har jag vänner! Dom är inte mina klasskompisar längre utan riktiga kompisar. Fan vad skönt det känns haha!


Bruten näsa

Tjenare tjenare bloggen!
Just nu ligger jag hemma och återhämtar mig efter ett läkarbesök. Laddar även inför ikväll! Har fått en hel del frågor från lite här och var vad som har hänt och pallar inte e en förklaring 20 gånger utan skriver här så får folk läsa, hihi!
 
I lördags åkte flickkören iväg för att mysa under helgen! Vi hade det så sjukt jävla grymt! Skrattade, pratade, grät, badade och solade. Jag har aldrig varit så stolt över en bondebränna!
 
På kvällen ordnade vi nior en helt fabulös aktivitet som skulle förändra många barns liv. Jag och Elsa F blev lite för excited tror jag... För precis när det var som roligast sprang vi in i varandra! Det blev en jävla smäll (skulle varit så värt om någon filmade, det var fan värre än en hockeytackling)! Haha så jävla kul att det var vi två, det är alltid vi som skadar varandra typ. I alla fall så fick jag hennes knä som en rak höger mot min näsa. Det gjorde rätt ont men som dom krigarna vi är avslutade vi inte nattaktiviteten! Det var först när jag fick se mig i spegeln som jag upptäckte att min näsa var rätt så sne. Mycket trevligt! Klockan var väl runt 3 på natten då.
Åkte in till Sös akuten där jag mötte upp pappa. Där satt vi i 2 timmar för att sen få reda på att dom inte kunde göra något utan jag fick komma tillbaka imorgon (alltså idag).
 
Åkte tillbaka idag till akuten. Fick vänta rejält på att få hjälp. När jag väl fick hjälp väntade en enorm smärta! Hade inte haft så ont innan, lite svullen om näsan och det gjorde lite ont när man rynkade på den typ. Men nu skulle de stoppa in bedövning så de kunde knäcka tillbaka näsan. Asså det går typ inte att beskriva! De stoppade in tygliknande bitar i näsan med hjälp av en pincett, så sjukt jävla långt in så det kändes som att de skulle komma ut ur ögonen eller in i hjärnan! Smärtan var som att äta 1 liter wasabi och få en kallsup på samma gång fast 10 gånger värre! Sen gick det över och så var det dags för sprutorna. Har aldrig riktigt haft problem med sprutor så det gick bra!
Bedövningen började verka och hela mitt ansikte var förlamat, kunde inte känna någonting förutom min underläpp, haka och panna! Det var rätt kul, dock var det extremt frustrerande att man inte kunde skratta!
Nu skulle de knäcka tillbaka min näsa! Kände inte ett dugg när de stoppade in verktygen för att dra benet tillrätta. Tack gode gud för bedövning! Det rann blod (fräsch tjej jag vet, det rinner fortfarande) och nu har en 50 cm remsa i min näsa... Den är till för att hindra benet att falla tillbaka i sne form (vilket det känns som att den redan gjort men det är antagligen en illusion... hoppas jag) Ser fortfarande helt deformerad ut pga remsan som gör att min näsa ser 5 gånger större ut. Den ska jag ha till skolavslutningen. Lycklig tjej!
Varsågod för groteskt långt inlägg utan bild! Krya på mig
Puss på er

Dåligt med uppdatering

Nemen tjenare! Förlåt för så sugig uppdatering men har haft så otroligt mycket att göra. Eller nej, där ljög jag lite. Mina dagar i skolan har varit rent ut sagt värdelösa då i princip alla lektioner är inställda och det enda man gör är att äta glass. Ganska trevligt ändå haha!
 
Jag har spenderat ca 200 kr på glass de senaste veckorna. Duktigt Aina!
 
Igår hade jag sommarkonsert med flickkören. Vår sista gemensamma konsert. Grät ögonen ut mig.
Idag har vi solo och ensemble konsert med flickkören. Alltså att vi sjunger ensamma eller i smågrupper. Ska bli supercozy!
 
Mer uppdatering senare (eller? Jomen såklart)!
Instagrambilder blev det i detta inlägg

Inför balen i torsdags

 Elli och Minna. Dessa två underbara människor är jag så lyckligt lottad över att ha i mitt liv. Snart skiljs vi åt och då vet jag inte riktigt var jag ska ta vägen. Det är dom som får mig att bli glad under alla omständigheter, dom som får mig att göra bort mig men inte bry mig. Det är dom som får mig att stå upprätt och rak, stolt över min åsikt och orädd för andras kommentarer. Dom är äkta vänner! Dom som stannar vid min sida trots att jag kan vara förjävlig ibland. 

Det är dom som får mig att må bra!

På skolavslutningen kommer jag tänka på det här ögonblicket, hur vi laddade inför vårbalen, och gråta. Gråta av lycka att jag fått träffa dom men också av sorg över att jag nu kommer lämna dom. Jag kommer vakna upp nästa dag och inte längre vara deras klasskompis. 
Jag älskar er så otroligt mycket! Ni kommer slå mig för att jag la ut denna video men den är så underbar så jag tyckte att världen skulle kunna få ta del av vår vardag. Kanske ska lägga till att vi inte sjunger seriöst (för de som inte känner oss).

Puss och kram